Thuis

Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Mijnbouw drijfmest pomp voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd
voering Gegoten modellering producten Fabriek Machines Quality Control

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Aier
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 90-150
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

 

De Machinesco. van Shijiazhuangaier, Ltd is een professionele fabrikant op grote schaal van dunne modderpompen, grintpompen, baggermachinepompen, rioleringspompen en schone waterpompen in China.

 

Alle producten worden hoofdzakelijk geleverd aan milieubescherming, waterzuiveringsinstallatie, stedelijke watervoorziening en drainage, mijn, metallurgie, steenkool, petrochemische stof, bouwmateriaal, thermische macht FGD, rivier het uitbaggeren, het de steel verwijderen van verwijdering en andere gebieden. De producten verkopen goed in China en ver verkocht aan Duitsland, de V.S., Canada, Australië, Rusland, de Oekraïne, Kazachstan, Brazilië, Chili, Argentinië, Bolivië, Maleisië, Indonesië, India, Polen, Zuid-Afrika, Tanzania, enz.

Onze firma heeft sterke technische kracht en is speciaal bezig geweest met het onderzoek van schurings bestand materialen van dunne modderpompen, rioleringspompen en waterpompen en de ontwikkeling van nieuwe producten. De materialen omvatten hoog chroom wit ijzer, duplexroestvrij staal, roestvrij staal, kneedbaar ijzer, rubber, enz.

Wij gebruiken CFD, CAD methode voor productontwerp en procesontwerp gebaseerde absorberende ervaring van bedrijven van de wereld de belangrijke pomp. Wij integreren het vormen, het uitsmelten, het gieten, thermische behandeling, het machinaal bewerken en chemische analyse, en hebben professionele techniek en technisch personeel.

Ons bedrijf begon om onze nieuwe fabriek in 2013 te bouwen en eindigde in de Lente van 2014. De nieuwe fabriek wordt gevestigd in Lincheng Xingtai Hebei, behandelend 67.000 m2 en van jaarlijkse ontwerp jaarlijkse het gieten capaciteit 3.000 ton. In de nieuwe fabriek, kunnen wij verschillende delen van klein tot reusachtig veroorzaken. Gieten van & machinaal bewerken van orden zijn ook welkom.

Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

Contactgegevens
Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

Tel.: 86-136-6311-6988

Fax: 86-311-67962856

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)