Thuis Productenmestpomp delen

Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat

Certificaten
Van goede kwaliteit Mijnbouw drijfmest pomp voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat

China Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat leverancier
Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat leverancier Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat leverancier Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat leverancier Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat leverancier

Grote Afbeelding :  Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: Aier
Modelnummer: WA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: ijzerkader, houten geval
Levertijd: 20-40 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 200 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: A05, A07, A33, A49, R08, R26, R33, OEM: Aanvaardbaar
Toepassing: ming dunne modder, het zware chemische tansfering, Pomptype: Horizontaal, in één stadium
Hoog licht:

De Delen van de aspomp

,

mestpomp waaier

Het rubber voerde anti-acid delen van de dunne modderpomp van corrison bestand A05, A49, Cr26, materiaal van het het chroomgietijzer van Cr27 het hoge

De vervangstukkenhoofdlijnen van de dunne modderpomp

Onze centrifugaal de slijtagedelen worden van de dunne modderpomp door Ruimtestructuur CFD en Drijvende kracht ontworpen die CAE gieten. Onze delen van de pompslijtage worden gemaakt in onze gieterij en in onze workshop met strikte kwaliteitscontrole gebeëindigd. Deze hoogte - voorzien de natte einden van de kwaliteitslegering onze klanten van het langere slijtageleven toe te schrijven aan metallurgische vorderingen en betere efficiency toe te schrijven aan gepatenteerde hydraulica. De gebruikers genieten van perfecte geschikt en eindigen om installatiewerkbelasting te verminderen. Of de vaste lichamen in de front-end, in het bedrijf verwerking of het afval vervoeren, kunnen wij de beste delen voor uw toepassing veroorzaken.

1. De vervangstukken van de dunne modderpomp worden hoofdzakelijk gemaakt van hoog-chromiumlegering, harde nikkellegering, hastelloy legering of elastisch materiaal, afhankelijk van de vraag naar chromiuminhoud in praktische toepassing.

2. De meesten van onze rubberdelen van de dunne modderpomp bevatten natuurrubber en synthetisch rubber. Het natuurrubbertype toont
sommige uitstekende eigenschappen, zoals goede weerstand tegen zure en corrosieve dunne modder, goede schuringsweerstand tegen kleine deeltjes enz. Anderzijds, bezit het synthetisch rubbertype opmerkelijke weerstand tegen schuring, corrosie evenals op hoge temperatuur.

3.The de vervangstukken van de dunne modderpomp die wij zijn geschikt voor standaarddunne modderpomp met inbegrip van verticale zinkputpomp, grintpomp en vertelden 4 mijnpompen hebben geleverd, en deze producten zijn gekwalificeerd allen. Bovendien hebben wij onze eigen fabriek om te gieten, opgebouwd machinaal te bewerken, te testen en ander procedures.

4. OEM de tekening van dunne modderpomp is aanvaardbaar, en wij zullen eerst onze cliënt van steekproeven voor de kwaliteitscontrole voorzien.

Lagerassemblage – een grote diameterschacht met kort overhangend gedeelte minimaliseert afbuiging en draagt tot het lange dragende leven bij. Slechts vier door bouten worden vereist om de patroontype huisvesting in het kader te houden.

Voeringen – de gemakkelijk vervangbare voeringen worden vastgebout, niet, aan het omhulsel voor positieve gehechtheid en het oosten van onderhoud gelijmd. De harde metaalvoeringen zijn volledig verwisselbaar met elastomeric gevormd druk. Elastomeric zegelringen steunen alle voeringsverbindingen.

Het insluiten – de Omhulselhelften van gietvorm of kneedbaar ijzer met externe het versterken ribben verstrekken hoge werkende drukmogelijkheden en een extra maatregel van veiligheid.

De drijvende kracht – voor en achtersluiers hebben uit pompvinnen die recyclage en verbindingsverontreiniging verminderen. Het harde metaal en de gevormde elastomeric drijvende kracht zijn volledig verwisselbaar. Gegoten in drijvende krachtdraden vereis geen tussenvoegsels of noten. Het hoge rendement en de hoge hoofdontwerpen zijn ook beschikbaar.

Keelstruik – de slijtage wordt verminderd en het onderhoud vereenvoudigd door het gebruik van verminderde het koppelen gezichten om positieve nauwkeurige groepering tijdens assemblage en eenvoudige verwijdering toe te staan.

Kader uit één stuk – een zeer robuuste kaderwiegen uit één stuk de patroontype lager en schachtassemblage. Een extern mechanisme van de drijvende krachtaanpassing wordt verstrekt onder de lagerhuisvesting voor gemakkelijke aanpassing van drijvende krachtontruiming.

Het rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de KaderplaatHet rubber voerde Anti Zure Delen van de Zinkputpomp, de Voerings Enig Stadium van de Kaderplaat

Contactgegevens
Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

Tel.: 86-136-6311-6988

Fax: 86-311-67962856

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)